Ministar obrane i glavni tajnik HDZ-a podržali kandidate za lokalne izbore – Nikola Mažar
Najveći broj prikupljenih potpisa podrške
19. travnja 2021.
Posjet tvornici Borovo d.d.
22. travnja 2021.

Ministar obrane i glavni tajnik HDZ-a podržali kandidate za lokalne izbore

Jučer u poslijepodnevnim satima u prostorima Gradskog odbora HDZ-a grada Vukovara, u posjeti su bili ministar obrane i predsjednik HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije Mario Banožić, glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić te aktualni gradonačelnik grada Otoka Josip Šarić, koji ujedno ponavlja svoju kandidaturu za predstojeće lokalne izbore.

Svojim dolaskom na radni sastanak izbornog stožera gradskog odbora, iskazali su podršku našim kandidatima za lokalne izbore, kandidatu za gradonačelnika grada Vukovara Nikoli Mažaru, zamjeniku gradonačelnika Krešimiru Ragužu, kao i kandidatu za župana Damiru Dekaniću te zamjeniku župana Franji Oreškoviću.

Podržali su rad i angažman gradske organizacije HDZ-a grada Vukovara, čiji su rezultati vidljivi već po broju prikupljenih potpisa podrške kandidatima, a to ukazuje kako kandidate i izborne planove HDZ-a ne podržavaju samo članovi već i brojni građani. Uvjereni su kako je to pokazatelj prepoznatljivosti kandidata i ispravnog izbora za sve građanke i građane, kako grada Vukovara, tako i Vukovarsko-srijemske županije.

Predsjednik ŽO Vukovarsko-srijemske županije Mario Banožić i glavni tajnik Krunoslav Katičić naglasili su kako je stranka na svim razinama posložena i jedinstvena s jasnim izbornim programima i ciljevima zbog čega očekuju pobjede naših kandidata na lokalnim izborima, nakon kojih će moći realizirati stvarne i dugoročne programe uz pomoć Vlade RH. Naglašavaju kako će upravo predani potpisi za kandidaturu pokazati snagu HDZ-a u gradu Vukovaru koji ima dugoročnu strategiju te kandidate s rezultatima i znanjem.