Najveći broj prikupljenih potpisa podrške – Nikola Mažar
Obilježen spomen-dan žrtava komunističkog terora u Vukovaru
12. travnja 2021.
Ministar obrane i glavni tajnik HDZ-a podržali kandidate za lokalne izbore
21. travnja 2021.

Najveći broj prikupljenih potpisa podrške

Za manje od 48 sati od službenog početka prikupljanja potpisa potpore kandidatima HDZ-a za gradonačelnika grada Vukovara i župana Vukovarsko-srijemske županije prikupljeno je više od 1000 potpisa potpore po listi.

Ovo je do sada „povijesna“ brojka, odnosno najveći broj prikupljenih potpisa podrške u manje od dva dana od početka prikupljanja. Sigurni smo kako je to pokazatelj u kojem smjeru građanke i građani Vukovara vide svoj grad te njihovu želju za promjenom.

Nikola Mažar osobno je zahvalio svima koji su do sada svojim potpisom dali podršku, kako njemu tako i kandidatu za zamjenika gradonačelnika Krešimiru Ragužu te kandidatu za župana Damiru Dekaniću i kandidatu za zamjenika župana Franji Oreškoviću. To nam je dodatni poticaj i odgovornost prema građanima koju ćemo zasigurno opravdati znanjem i iskustvom.

Kako je i dalje velik interes građana za davanje potpisa potpore, HDZ grada Vukovara svaki dan u centru grada od 9 do 12 sati ima štand na kojem je moguće dati svoj potpis potpore. Također, liste možete potpisati i u uredu Gradskog odbora HDZ-a grada Vukovar, svaki dan od 8 do 15 sati, uz nužno pridržavanje epidemioloških mjera. Potpisivanje lista potpore biti će omogućeno do 29. travnja 2021. godine, a svojim potpisom Vi omogućavate pozitivne promjene na predstojećim lokalnim izborima.