Podrška predsjednika Vlade RH Plenkovića Nikoli Mažaru – Nikola Mažar
2637 potpisa za kandidaturu Nikole Mažara
29. travnja 2021.
Sad je bitno raditi za budućnost Vukovara
30. travnja 2021.

Podrška predsjednika Vlade RH Plenkovića Nikoli Mažaru

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković i potpredsjednik Vlade Tomo Medved svojim su dolaskom u Vukovar iskazali podršku kandidatima Hrvatske demokratske zajednice u Vukovaru na predstojećim lokalnim izborima.

Dočekali smo ih u vukovarskom naselju Mitnica na Trgu žrtava Ovčare gdje smo paljenjem svijeća ispred spomen obilježja odali počast žrtvama Ovčare te svim braniteljima koji su svoj život žrtvovali za neovisnu i slobodnu Hrvatsku. Odavanju počasti pridružili su se naši kandidati za gradsko vijeće grada Vukovara, županijsku skupštinu Vukovarsko-srijemske županije te članovi predsjedništva Gradskog odbora HDZ-a.

Tom prigodom su čelnici HDZ-a dali snažnu potporu kako Mažarovoj kandidaturi za gradonačelnika i njegovom zamjeniku Krešimiru Ragužu, kao i budućim vijećnicima koji će sudjelovati u donošenju odluka za stvaranje kvalitetne, transparentne i ugodne klime za sve građane Vukovara!

Zajamčena je suradnja s Vladom Republike Hrvatske koju ćemo ostvariti kroz spremne projekte s dugoročnom strategijom za bolji i razvijeniji Vukovar!