Posjet i podrška Karla Resslera – Nikola Mažar
Predstavljen izborni program za budućnost Vukovara
6. svibnja 2021.
Vratiti ću sigurnost i mir u Vukovar
13. svibnja 2021.

Posjet i podrška Karla Resslera

Danas nas je posjetio Karlo Ressler, hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu i potpredsjednik Mladeži Europske pučke stranke povodom obilaska Vukovarsko-srijemske županije uoči obilježavanja Dana Europe. Dočekali smo ga na vukovarskom Veleučilište Lavoslav Ružička Vukovar s članovima Mladež Hdz-a Grada Vukovara i županije gdje nas je dočekao dekan Veleučilišta dr. sc. Željko Sudarić. Karlo je pozdravio visok status ovog Veleučilišta u Hrvatskoj i njihovo uključivanje u europski Erasmus program. Susretu su nazočili studenti iz programa razmjene iz Ukrajine i Gruzije.

„Ovo veleučilište s programima koje nudi, planovima koje ima, proširenjem djelatnosti i studentskim domom koji je povećao kvalitetu života za građane Vukovara, jamče što je moguće napraviti sa znanjem i na razini grada i na razini županije. U tome je ključno povezivanje iskustva, znanja i svih razina vlasti – lokalne, nacionalne i europske“, istaknuo je Karlo Ressler, a upravo to ističem u svom Programu koji je usmjeren na mlade i obrazovanje. Osobno me veseli što vukovarsko Veleučilište nije stalo na onome što je danas jer mi na dnevnoj razini vodimo razgovore kako bi unaprijedili njegov razvoj i stvorili Vukovar kao grad studenata.
To možemo postići investicijama, infrastrukturnim projektima i povlačenjem sredstava iz europskih fondova, uz potporu Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara na čelu s Liljanom Blažević.

Ovom prilikom Karlo Ressler iskazao je podršku kandidaturi Nikole Mažara za gradonačelnika kao i njegovom zamjeniku Krešimiru Ragužu!

Raduje me naša buduća suradnja koja će biti usmjerena mladima, obrazovanju i budućnosti Vukovara! – rekao je Mažar.