Vratiti ću sigurnost i mir u Vukovar – Nikola Mažar
Posjet i podrška Karla Resslera
7. svibnja 2021.
Gradimo Vukovar sredstvima iz EU fondova
14. svibnja 2021.

Vratiti ću sigurnost i mir u Vukovar

U okviru posjeta Vukovarsko-srijemskoj županiji, jučer je u Vukovaru boravio ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

„Nakon Istre i Učke, posjetio sam i Vukovar i Vinkovce i Ilok kako bih dao podršku ekipi Hrvatske demokratske zajednice kao i njihovim nastojanjima da ova županija, gradovi i općine unutar nje budu i bolji nego što su sada te smatram da su i danas brojni kvalitetni projekti na ovom području. Osim izgradnje spomenutih cesta, postoji i dodatan projekt izgradnje pruge Vukovar-Vinkovci, kao jedan od najvećih željezničkih projekata u Republici Hrvatskoj. Svi oni imaju moju potpunu podršku.“ – rekao je ministar Butković.

Tom prigodom istaknuo je kako grad Vukovar ima prometnice na zavidnoj razini te kako ministarstvo prometa nastavlja intenzivna ulaganja u prometnu i komunalnu infrastrukturu s dvije milijarde kuna koje će se kroz kapitalne projekte, u budućem razdoblju, uložiti u grad Vukovar.

Na upit medija o planovima za Vukovar na mjestu gradonačelnika Mažar je poručio da će se zajednički stvoriti kvalitetna radna mjesta te bolji i zdraviji grad Vukovar. “Vratit ćemo sigurnost i mir, a kroz to i poduzetničku klimu. To stvara sretne i zadovoljne građane Vukovara. To su moji prioriteti! Ulaganje u infrastrukturu je važno, ali uzalud nam to ako nemamo građane. Vjerujem u Vukovarce, Vukovar i podršku Vlade Republike Hrvatske!”

Pozivam sve građane na odabir Vukovara koji ću svojim vodstvom usmjeriti u budućnost mira, suradnje i napretka! – rekao je.