Vukovar suradnje i zajedništva – Nikola Mažar
Posjet tvornici Borovo d.d.
22. travnja 2021.
Suradnjom do kvalitetnih radnih mjesta!
28. travnja 2021.

Vukovar suradnje i zajedništva

Ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, ministar obrane i predsjednik ŽO HDZ VSŽ Mario Banožić, župan Božo Galiću te aktualni gradonačelnik grada Otoka Josip Šarić posjetili su Vukovar kako bi dali podršku kandidaturi Nikole Mažara, njegovog zamjenika Krešimira Raguža te kandidatu za župana Damiru Dekaniću i zamjeniku župana Franji Oreškoviću.

Susret je započeo na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata gdje su položili vijenac i zapalili svijeće, a potom su se pridružili članovima HDZ-a Grada Vukovara i građanima u centru grada u tijeku prikupljanja potpisa za kandidature.

Tom prigodom su se obratili medijima i pratiteljima Nikole Mažara prijenosom uživo na Facebook stranici.

Bit ću slobodan ponoviti činjenicu kako je u gradu Vukovaru već drugi dan skupljeno više nego dovoljno potpisa za moju kandidaturu. To je jedan od pokazatelja u kojem smjeru građani Vukovara vide svoj grad, a to su pozitivne promjene koje ću vam osigurati.
Želim suradnju i partnerstvom s općinama, Vukovarsko – srijemska županija, svim drugim županijama i ključnom Vlada Republike Hrvatske, želim građane za partnere i grad bez podjela kako bi stvorili grad ugodan za život!

Nikola Mažar, kandidat za gradonačelnika Vukovara